Foto de perfil de Oscar Elias

Oscar Elias

2 Relats, 2 Comentaris
846 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascut a Rubí (Barcelona) i vivint a El Montmell (Tarragona) es pot dir que des dels inicis, Oscar Elias no sabia el que volia fer. De fet es considera un farsant, ja que mai ha sigut el que ha volgut ser. Fins i tot escriu sense saber-ne.

Li agrada el cinema i els videojocs, sobretot els que ara consideren Retro. Fa uns anys eren videojocs i punt. Sobre cinema ha escrit, filmat i dirigit alguns curtmetratges. Un dels quals (Gènesi) va ser premiat amb un Fic-Cat (festival de cinema en català) l'any 2010 com a millor producció de comarques tarragonines. Sobre els videojocs no ha guanyat res.

Amant de l'humor britànic, té dos clars referents en aquest camp: Groucho Marx i Monty Python. Encara que Groucho sabem que no era britànic, Oscar està segur que li hagués agradat ser-ho.

I de moment res a destacar d'aquest farsant que l'únic que es proposa a la vida és continuar intentant ser el que no és.

Últims relats de Oscar Elias

  • El Poble

    Oscar Elias - 21-11-2014 - 455 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 6 minuts

    Relat curt on Fred Eloqüent investiga uns misteriosos sorolls nocturns al poble. On els habitants d'aquest petit poble no necessiten presentació. més

  • Memòries d'un pèsol mig cuit

    Oscar Elias - 19-11-2014 - 391 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 2 minuts

    Tinc un problema. El meu psicòleg diu que no és greu però que tindria que fer-m'ho mirar. Diu que tinc doble personalitat. Amb lo car que està tot i jo amb doble personalitat. més