Oblit

Barcelona,

1 Relats, 1 Comentaris
666 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Apa, anem a escriure algunes coses notes sobre algo que no te apenes importancia.
Per a mí, la principal dificultat al escriure alguna autobiografia es trobar algo important que contar, ja que la meva existencia ha sigut reservada, poc agitada i res sobresalient; i en el millor dels casos sonaria tristament monótona i aburrida sobre aquestes lletres.
Els interesos que em van portar a la lliteratura en general van apareixer un dia qualsevol, ja que no em feia grácia ni jugar al futbol, ni jugar amb ninots estúpids (ups, perdó) doncs fins on puc recordar, m'encantaven les idees e histories extranyes, i els escenaris/objectes antics.
Res ha semblat fascinarme tant com el pensament d'alguna curiosa interrupció de les prosaiques lleis de la Naturalesa, o alguna intrusió monstruosa en el nostre món familiar per part de coses desconegudes dels imitats abismes vulgars exteriors.
Quan tenia tres anyets mes o menys, escoltava els tipics contes de fades, i dels contes dels germans Grimm que percert, estan entre les priemeres coses que vaig llegir desde petit, desde els 5 anys. Als 7 ja vaig tenir intriga per les noveles de terror, (sisi als 7 anyets...) I als 8 em vaig llegir "Necronomicon" de H.P Lovecraft, el meu mestre en tot aixó.

Espero que agradin els meus textes, i no ofenguin tots els meus comentaris, ja que si son bons els fare amb tota la sinceritat del món, i si en son de dolents, amb tota la critica constructiva que pugui entregar-vos.

Mercys per la web!!!

Últims relats de Oblit

Últims comentaris de l'autor

  • Oblit | 27-04-2009 | Valoració: 10

    Feliçitats per els 100 relats!!!
    ara em llegire alguns amb bastant neguitositat, els relats que he llegit (un parell) com diuen "desfan la boca" i per part meva, enamoran al cor...
    Estaría bé, escenificar aquests versos eh?