Foto de perfil de Nitserena

Nitserena

BCN,

5 Relats, 2 Comentaris
5881 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de Nitserena

  • El cridaner

    Nitserena - 29-10-2006 - 768 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    ... més

  • Arenys de Mar: Corsaris d'ahir, corsaris d'avui.

    Nitserena - 28-04-2006 - 1253 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 12 minuts

    La nit del cinc al sis de gener a Arenys de Mar no es coneix com la Nit de reis sinó com la nit de Naps i Cols. Se celebra aquesta jornada una de les festes endèmiques més curioses i boniques de la vila. Ben entrada la foscor, els nois surten a penjar naps a les balconades de les noies de la vila i les noies els pengen cols als nois. Tot plegat,però, acompanyat de poesia eròtico-pornogràfica. També aprofiten per dur a terme "accions" de broma i crítica constructiva contra tot allò que pugui ser motiu de burla o rebuig per par del jovent. Aquestes accions sovint requereixen grans esforços com enfilar-se al campanar i despenjar una pancarta gegant treure barques de port, plantar tasses de wc. Amb els noms dels regidors que han comès errors imperdonables... Per altra banda, és una nit que sovint s'ha desenvolupat de forma violenta amb baralles protagonitzades per joves violents que no viuen a Arenys i no entenen la festa, o durant la qual hi ha nombroses pintades i trencadisses. Per tal més

  • Set anys i un estel.

    Nitserena - 04-01-2006 - 1775 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 11 minuts

    Entre la primavera de 1998 i l'estiu de 2005, la lluita eterna i desorbitada, la inèrcia de l'antic combat comfon amor i odi. L'autodestrucció es converteix en el millor refugi, però cal seguir endavant. Enmig de tot plegat unes espurnes d'amor pretenen prendre flama més

  • Flor de Txell

    Nitserena - 16-10-2005 - 1022 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: menys d'un minut

    Les primeres guspires del festeig s'esvaeixen davant la por de l'amor no correspost. més

  • La llavor

    Nitserena - 27-09-2005 - 1063 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: menys d'un minut

    ... més

Últims comentaris de l'autor

  • Nitserena | 08-04-2006

    Vesteix de color primavera, resaltant el taronja damunt verdes prades amb esquitx de flor. Un penjoll xiroi li engalana el coll, reparteix carabasses a les penes i acaricia cada bri d'herba, estirada somrient alegre mirant al firmament. És la Nimfa de la prada i espera per primavera la flor de l'Arç que protegida per espines guarda dins el cor el que esdevindrà la més dolça de les mels.
    Si cantes et sentiré. Si somrius, ploraré d'alegria.

  • Nitserena | 01-02-2006

    Al meu poble els mossos fa ben poc van actuar, van venir de fora ens van apallissar a una desena. Ara els hem d'imdemnitzar, hi ha una pena de presó pel mig i tot. Les noves comissaries dels mosso per fora són molt boniques però dins els calabossos brutícia, insults i humilliacions. Caminem pel carrer amb el cap ben alt però amb por de la seva rabia i en creuar-los, ho sento, però els veig a tots igual. M'han injectat el seu odi i em dol i m'embruta i no el vull i creix dins el meu cor. Jo lluitava per amor i no per odi. M'han fet entendre moltes coses. Amaya una abraçada plena d'amor, el millor remei contra el seu odi. Presoak kalera amnistia ossoa!

  • Nitserena | 16-10-2005

    Molt bé company/a jo també udolo a la lluna i sovint amb els de casa i d'altres li fem omenatges. Al sol li agraïm cada dia l'escalf i els creixement dels sembrats i els estels ens guien i transporten en els nostres deliris d'alliberament de les ànimes.

    Moltes gràcies! i endavant!
    Salut!