Foto de perfil de Ocellet de la cueta verda

Ocellet de la cueta verda

8 Relats, 16 Comentaris
6354 Lectures
Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Sóc una catalana del Maresme perdudament enamorada de Menorca i de la seva parla, del sol, de la lluna, del mar...

Vaig aprendre no fa pas gaire a escriure la meva llengua amb més o menys correcció, quan calia fer-ho no m'ho van permetre, i d'ençà de l'aleshores l'estimo amb més frissança si cal. M'agrada descobrir paraules i barrejar mots antics en els meus escrits.

He retrovat el plaer d'escriure que vaig deixar oblidat en un calaix junt amb l'adolescència ja fa un bon grapat d'anys. Ara m'hi poso i no trobo el moment de parar.

Sóc una incondicional de la Rodoreda i d'Aloma, de la Colometa...i d'aquesta manera d'escriure que, dient poc, ho diu tot. Després de rellegir Aloma més de quaranta vegades vaig descobrir l'original del 1938...ara el rellegeixo una i altra vegada captivada per la dolçor i la musicalitat del català que va emprar...

-Un desitg: assemblar-m'hi
-Una realitat: no hi ha color ni l'haurà mai
-Un impossible: conèixer-la
-Un somni: llegir-la en veu alta perquè la conegui tothom

Últims relats de Ocellet de la cueta verda

Últims comentaris de l'autor

  • Prou que ho fem sense adonar-nos-en. En l'amor no hi hauria d'haver edat, ni sexe, ni color...Benvingut allò que ens fa feliç. M'ha agradat el teu poema, potser no és tan musicat com el meu, com tu dius...hehehe. Gràcies per el teu comentari, no saps la il·lusió que em fa el fet de saber que la gent em llegeix i perd part del seu temps a fer-me algun comentari...
    Felicitats!

  • Poblet, de històries com aquesta, els grans de cada casa en podrien explicar un feix. Va ésser una guerra absurda, cruel i vergonyosa. M'agrada com l'has narrat, des del punt de vista d'un nen que no sabia què passava. Enhorabona!

  • Gràcies per els vostres comentaris, m'il·lusiona el sol fet de saber que hei llegit el meu poema...

  • M'has sorprés, Jaumedelleida, hahaha Felicitats!!

  • Moltes gràcies per els vostres comentaris...Aquest relat és fruit de l'amor incondicional que sento per aquesta terra tan màgica...I és cert el que descric, només entrar en aquest port, tot canvia, entro en un altre món, fins i tot jo em sento canviar...Sóc una catalana perdudament enamorada de Menorca i, no hi puc fer més.