JordinaSC

0 Relats, 0 Comentaris
0 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de JordinaSC

  • No s'han trobat relats.

Últims comentaris de l'autor

  • JordinaSC | 16-03-2019

    Hola de nou, Antoni,

    Veig que a l'inici del relat sí inclous l'enllaç, encara que no queda gens clara la relació de l'enllaç amb el text. Per això, en la meva opinió, estaria bé que l'afegissis també al final, on hi ha la resta de fonts, i que indiquéssis que es tracta d'un text íntegre extret del Mapa del Patrimoni Cultural dels Prats de Rei el·laborat per la Diputació de Barcelona.

    Així ja ningú et podria retreure res.

    Salutacions

  • JordinaSC | 16-03-2019

    Amic Antonio Mora,

    Quan es treu informació d'un lloc per redactar qüelcom, cal citar la font; i més si la redacció és una còpia literal al 99'9% d'aquesta font.

    En aquest cas, el text que publiques aquí sobre Sant Miquel de la Comanda és extret íntegrament de la fitxa corresponent a aquest element, inclosa en el "Mapa del Patrimoni Cultural dels Prats de Rei redactat per mi mateixa per encàrrec de la Diputació de Barcelona l'any 2017.

    Cal ser una mica més curosos i seriosos, i més al segle XXI, en que tot es comprobable amb un sol click.

    Us deixo aquí l'enllaç on podreu trobar el text d'aquesta fitxa i de moltes altres fitxes; només heu de seleccionar el municipi de Prats de Rei i un cop dins anar a 'cerca' i al camp 'denominació' escriure-hi Sant Miquel de la Comanda':

    http://patrimonicultural.diba.cat/

    Salutacions a tothom