Foto de perfil de Itziar  de la Rosa Matas

Itziar de la Rosa Matas

1 Relats, 3 Comentaris
1313 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
US TRANSMETO LES EXPLICACIONS QUE M'HA FET LA ITZIAR, LA MEVA NETA, I QUE LES HE ESCRIT AIXÍ PERQUÈ PODEU ENTENDRE QUE ÉS EL QUE TÉ EN EL PENSAMENT A L'HORA D'INICIAR-SE EN EL MÓN DE LA LITERATURA!
Hola,
Sóc la Itziar i tinc set anys. M'agrada molt pensar històries i també escriure.
La meva àvia Gemma, bé, com a relataire és diu Gemma Matas, ja fa molts anys que n'és i quan em va explicar que volia dir, ho vaig trobar molt interessant .
Em va explicar que s'estava preparant un concurs de contes per la Marató de TV3 i que s'havia de parlar de LA LLUM i em va dir que ella n'hi havia enviat un: L'AVI VA SER FANALER li va posar. Jo, sense ni pensar-ho, li vaig dir un nom: LA LLUM I LA FELICITAT!
L'àvia és va quedar molt parada i em va preguntar si és que volia escriure un conte i com que li vaig dir que si, li vaig anar explicant que volia dir i ella ho anava copiant. Quan vaig acabar tota la història i hi vaig haver fet un dibuix, l'àvia el va enviar al concurs i sabeu que? me'l van seleccionar!!!
Tant l'àvia com jo estem molt contentes perquè a ella també li van seleccionar el seu i resulta que totes dues el tenim escrit en el llibre LA LLUM, el seu i el meu!!!
Quan el van presentar a Barcelona, allà a la Sagrada Família, em va agradar molt com ho feien i a més a més, em van donar un diploma, igual que a l'àvia, i a més a més, una llibreta que deia JA ETS RELATAIRE!
No estava convençuda del tot però l'altre dia, divendres passat, el vam presentar a Sabadell. on vivim, i el vam llegir a l'escenari! L'avi Miquel va llegir molt de tros i jo, cap el final, el vaig anar seguint, sense llegir eh? de memòria, com si fes una obra de teatre i sabeu que?, hi havia molta gent però el que em va agradar molt va ser que també hi havia la meva profe i companys del meu cole, del Pau Casals, on vaig. Va ser genial...
Ara si que estic ben convençuda i vull ser relataire, més que res perquè tinc altres històries pensades i m'agradarà molt escriure-les i que altres companys relataires ho llegeixin i em diguin si els hi agrada, bé, això és el que m'ha explicat l'àvia que es fa.
De moment, el primer que us envio, és aquest que vaig escriure: LA LLUM I LA FELICITAT!


Últims relats de Itziar de la Rosa Matas