Foto de perfil de Ibn Ali  al Kitabu

Ibn Ali al Kitabu

26 Relats, 71 Comentaris
68797 Lectures
Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Un llibre obert és un cervell que parla; tancat, un amic que espera; oblidat, una ànima que perdona; destruït, un cor que plora.
Proverbi Hindú.

Quan un comença un llibre obre una porta a un món d'imaginació que ens pot dur des de l'aventura a la reflexió. Però hi ha quelcom més important amb els llibres: poder-los compartir.

Els àrabs defineixen el llibre com un jardí que es porta a la butxaca. Nosaltres pretenem treure de la nostra butxaca tots aquells llibres que ens han agradat i compartir-los amb vosaltres, penjant sota aquest pseudònim les ressenyes d'aquells que ens han impactat per un motiu o un altre.

Si algú està segur de conèixer la fi de les coses quan sols ha començat a iniciar-les o és un savi o un boig; no importa quina de les dues coses sigui, la veritat és que serà una persona desgraciada, doncs ha posat el ganivet en el cor de l'enigma.


Els llibres són el millor enigma que podem tenir a les nostres mans. Comença amb el seu títol i acaba amb l'última pàgina. Esperem que les nostres ressenyes us convidin a voler descobrir aquests enigmes per vosaltres mateixos.

I si voleu compartir els vostres enigmes amb nosaltres només heu d'enviar les vostres ressenyes a alicia141516@hotmail.com i les penjarem.



*Ali/Kitabu=Alícia Gataxica/Llibre

Últims relats de Ibn Ali al Kitabu

Últims comentaris de l'autor

  • Ibn Ali al Kitabu | 26-09-2007

    ja m'agradaria saber que beuen, per poder aguantar aquesta marxa.

    He vist el teu comentari a la ressenya del Vicenç, la llibre i jo, la gataxica, no ens dediquem al tema de les ressenyes més que a nivell purament d'oci, o sigui quant llegim un llibre el compartim amb la resta de gent. i el cas encara que sembli mentida es que realment no és tracta d'un relat propaganda es tracta d'una ressenya d'una bona obra que m'he llegit volant i que m'ha agradat molt.

    Salutacions i ens llegim