Foto de perfil de En-tramuntanat

En-tramuntanat

Girona,

4 Relats, 1 Comentaris
2446 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Com tots sabeu... tenint 15 anys no pots escriure gran cosa com si diguéssim però, m'apassiona redactar. Per molt dolent que sigui, m'agrada. I penso que tots som escriptors d'alguna manera o altra, tots escrivim més bé o més malament però tots ho fem.

Com he dit, tinc 15 anys, m'encanta escriure i també m'agrada molt el teatre. Em defineixo com a una persona bastant paradoxal, és a dir, m'agrada estar molt ben acompanyat amb els amics i companys però també m'agrada tenir els meus moments de reflexió i aprofitar per poder escriure quelcom.

Últims relats de En-tramuntanat

Últims comentaris de l'autor

  • En-tramuntanat | 15-01-2010 | Valoració: 10

    Marga, és preciós la manera en què el poema reflecteix l'estimació cap a una persona, per coses de la vida una persona gran, velleta, però a la vegada forta com un roure. Crec que la gent gran d'avui dia, ha sigut la gent que ha patit més, i amb molta experiència, amb un gran cor. El jovent no tenim dret a menysprear o infravalorar als genis de la societat, vosaltres. Sense l' intenció de dir que vostè sigui una vella encarcarada.
    Aquesta magnífica prosa m'ha fet recordar a la meva besàvia (la del relat, que existeix). Li tinc una gran admiració. Quan era petit i ella m'ensenyava les fotos de quan era jove i jo l'escoltava amb més atenció que a un mestre d'escola. Era i continua sent un exemple a seguir per mi.
    Una forta abraçada àvia fantàstica.

  • En-tramuntanat | 22-09-2009

    Jajajaja! només puc dir això del teu fabulós text. Un petó Akira!