Foto de perfil de Goja De l'Estany

Goja De l'Estany

7 Relats, 14 Comentaris
4009 Lectures
Valoració de l'autor: 9.09

Biografia:
Abans anomenada "Dona d'aigua" fins que una altra persona es va posar el mateix pseudònim i finalment he decidit cedir-li.

Vaig néixer al 1978 i sóc del Pla de l’Estany. Sempre m’ha agradat l’art des de tots els seus punts de vista. Tenir la capacitat de crear és un gran tresor. I l'escriptura és creativitat.

No en sóc cap experta en escriure, tot i que fa temps que col·lecciono apunts que floreixen de mi. I de tant en tant m’atreveixo a fer públic el que em surt de dins. Un fruit que va creixent i canviant de mica en mica, com tot en aquesta vida, que és un canvi constant. Accepto tota mena de consells, opinions i crítiques constructives, ja que així és com s'aprèn.


“Les paraules són la droga més potent que ha inventat la humanitat”. R. Kipling

“Amb els llibres per amics no et faltarà companyia. Cada pàgina pot ser un estel que et fa de guia”. Joana Raspall

“Jo sempre he pensat que un poema, de fet, no està ben acabat fins que algú l’ha llegit i li ha donat una dimensió que l’escriptor sol, no és capaç de donar-li.” Miquel Martí i Pol

Últims relats de Goja De l'Estany

Últims comentaris de l'autor

  • Goja De l'Estany | 25-08-2020 | Valoració: 10

    M'ha encantat aquest relat, m'hi he trobat de ple. Sembla ben bé la plaça que tinc prop de casa, és la plaça major del poble. Enhorabona!

  • Goja De l'Estany | 20-07-2019


    Hola! primer de tot et voldria dir que m'ha agradat el teu relat, m'hi sento una mica identificada. M'agrada, felicitats.

    I a part d'això et volia comentar que tenim el mateix pseudònim. Ho vaig comentar al fòrum ( http://relatsencatala.cat/conversa/pseudonims-iguals/1105143 ) per si de cas algú ens podia ajudar a solucionar-ho. Aquesta és la resposta que em varen donar. A veure si ho podem solucionar per no crear confusions.

    Ens llegim!

  • Goja De l'Estany | 14-08-2018

    Encara que una mica tard, us dono les gràcies pels vostres comentaris, ja que em donen confiança i m'animen a escriure més. Una abraçada! Ens llegim!

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor