Foto de perfil de Dins Teu

Dins Teu

11 Relats, 3 Comentaris
5067 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola, em dic Roser i aquí us deixo una pinzellada de mi:

M’apassiona la vida i tot el que té a veure amb les persones i el seu creixement. Em vaig llicenciar en Administració i Direcció d’Empreses i especialitzar en Recursos Humans. Després de ser mare, quelcom va canviar dins meu, una crida interna em va guiar, una espurna de consciència va esdevenir, i amb elles un nou camí va sorgir: la Mestria de Reiki i el Màster en Ecologia Emocional.

Curiosa de mena, camino amb propòsit, entenent la vida com un lloc on experimentar, crear, viure i compartir. Amb cada pas vull redescobrir-me i SER qui ja sóc en essència per poder créixer, evolucionar i transcendir.

Confio plenament en el potencial humà i en els dons, talents i habilitats que tenim tots. Crec en mi i en l’altre i és per això que em dedico a facilitar processos de transformació possibilitant llavors de canvi arreu a través de formacions, tallers de creixement personal, xerrades i acompanyaments personalitzats.

És moment de cultivar el món “de la confiança i l’amor”. Aquest és el meu compromís. Amb la meva feina porto a terme allò que em mana el cor, serveixo amb el que faig, faig el que m’agrada i aporto el meu petit gra de sorra perquè un nou món sigui possible.

Amb tot, només percebo un nou horitzó que s’eixampla més i més amb cada pas recorregut.

Mil gràcies per SER i SER-HI!

www.serpercreixer.com

Últims relats de Dins Teu

Últims comentaris de l'autor

  • Dins Teu | 05-02-2012

    Que bonic, l'amor com a font d'energia,...Quant sentiment i quanta força en les teves paraules.

    Una abraçada! Roser.