Foto de perfil de Carme Folch

Carme Folch

4 Relats, 4 Comentaris
3365 Lectures
Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
CARME FOLCH (1978)

Escriptora i traductora. Llicenciada en Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona. Màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals (UB).

És autora dels poemaris: Petjades de l’Ànima: vida, teatre, amor i pàtria (Ed. Sunya, 2011) i La Alquímia del Verbo (Ed. Sunya, 2011) i els inèdits Temps de Vida i Nits a l’Algonquin. Ha participat en les antologies poètiques Poesia a la Frontera (Ed. March, 2011) i Inspiración Otoñal (Ed. Circulo Poético, 2010) .
En narrativa, és autora dels llibres de relats, ÁCIDOS, relatos de la vida (Ed. Bubok) i de Petites Dosis Mortals. També ha escrit obres de teatre com POLITICS, un drama contemporani i FOCUS, logos teatral. Treballa com a escriptora, traductora i professora de literatura i escriptura creativa en diverses escoles d’escriptura presencials i virtuals. Col•laboradora habitual de revistes literàries especialitzades (A Contrapalabra, POEmas, ChispasFaro, DiariMaresme.Com etc.). Forma part de l’equip de Versos.Cat, del Racó Poètic de Teià i de la revista literària Chispas Faro.

Actualment està ultimant la novel•la “El susurrador de cadáveres”, l’obra de teatre “La Banyera o el desconegut plaer de banyar-se amb un desconegut” i la traducció dels poemes inèdits de Dorothy Parker al català.
Bloc literari:
http://laparkercat.blogspot.com/

Últims relats de Carme Folch