CEB

Girona,

3 Relats, 15 Comentaris
2731 Lectures
Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola! Em dic Alba i la veritat és que no puc dir gaire res, perquè com no expliqui quan vaig començar a parlar...
Bé, només és per si algu vol saber alguna cosa de mi:
Com dirien alguns dels autors dels relats d'aquesta web, sóc ESOniana, però m'encanta escriure i crec que és millor que la gent pugui llegir els meus relats que no pas que aquests es quedin guardats en una carpeta penjada en mig d'un horitzó de dades; és a dir el meu ordinador.
Així doncs, aquestes històries són les que escric quan em ve bé (i quan tinc temps) i tambés les dels concursos de l'insti.

Espero de tot cor que us agradin.

Últims relats de CEB

  • Cercle viciós

    CEB - 18-06-2010 - 517 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 3 minuts

    Feia temps que no publicava cap relat però, bé, sempre és un bon moment per reprendre velles i belles costums, no? més

  • No sé quin títol posar-hi, a veure si algú se l'inventa!

    CEB - 03-02-2008 - 836 Lectures - 6 comentaris
    Temps estimat: 4 minuts

    Bé, a veure què dic jo ara... Aquest relat és bàsicament descriptiu i està escrit fent servir uns recursos als que normalment no estic acostumada (narrador en tercera persona, una historia d'argument estrany o potser sense...), però volia provar coses noves, què hi voleu fer! La raó principal per la que el penjo en aquesta web és per demanar una petita ajuda, m'explicaré: Haig de presentar aquest relat en un concurs i no hi ha manera de trobar un títol que m'acabi de convèncer. Així doncs, i com ja haureu sospitat espero que m'ajudeu. A veure si vosaltres podeu inventar un bon títol, perquè jo estic completament en blanc! Espero que us agradi i moltes gràcies. :-) P.D.: S'accepten crítiques, tan bones com dolentes, i valoracions i suggerències de tot tipus. més

  • Només és una condició

    CEB - 26-12-2007 - 1378 Lectures - 9 comentaris
    Temps estimat: 8 minuts

    La veritat, aquest relat és molt personal i encara no estic segura de perquè l'estic penjant a la web. Crec que senzillament és una cosa que li dec a la gent que és igual o si més no s'assembla a mi. Aquest relat el dedico a totes aquelles persones amb diabetis, que s'han hagut d'adaptar a una vida que no és ni molt menys perfecte i que moltes vegades et decepciona. Aquest relat també va per totes aquelles persones que han tingut algun problema o han caigut algun cop i s'han tornat a aixecar per poder caminar de nou. Aquelles persones optimistes que mai es donaran per vençudes, sinó que aguantaran el que els hi doni la vida perquè saben que al final del camí hi ha una cosa meravellosa per a ells. Perquè la vida és això, un conte de fades, on per molt trist i complicat que pugui ser el nus, sempre hi haurà un final feliç. Per tota la gent que opini com jo, o que hagi passat el que he passat jo; aquest relat va per ells! I siguem optimistes! més

Últims comentaris de l'autor

  • CEB | 14-03-2008

    Gràcies a tots pels comentaris, m'han encantat. Tot i que si continueu així acabaré explotant de contenta.

    Per cert, ja he trobat un títol. A veure què us sembla: "Identitats".

    Vull donar-vos les gràcies per ajudar-me, perquè el títol se m'ha acudit llegint els vostres escrits, així que MOLTÍSSSSSSSSSSIMES GRÀCIES!!!!!

    petons a tots i siusplau, seguiu comentant que m'agrada molt.

    [Alba*]