aire

Barcelona,

1 Relats, 1 Comentaris
720 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de aire

  • D' aquí al mar

    aire - 20-11-2007 - 720 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 21 minuts

    Breu relat, en el qual s' hi parla de temes tant "fantastics", com "amorosos", com de "tendencies sexuals" i similars. més

Últims comentaris de l'autor

  • aire | 18-11-2007

    M' agrade lo text.
    E molt emotiu i té un xic de nostalgia.
    Felicitats!

  • aire | 18-11-2007

    Hola!
    L' unica finalitat d' aquest comentari, és dir-te que m' ha sorprès que en aquest relat és relates, just el que jo vaig viure fa no mès de 3 anys.
    Quan et sents atreta per slgu de teu mateix sexe, a vegades creus que tens alguna oportunitat d' estar amb aquella persona ja que de fet sou amigues i per tant et dona un carinyu i una amabilitat que et poden arribar a fer dubtar. D' altra banda, aquest tipus d' amor, tambe es molt mes pasional per a la persona que ho viu, i tambe fa mes mal alhora d' adonar-te que no et corresponen.
    Jo, en el seu moment, tambe em vaig sentir molt desolada, aquella persona va arribar a ser el centre de meu mon, i vaig anar deixant de costat tot alló que m' havia envoltat fins llabors, poc a poc erem jo i ella, fins que em vaig adonar que ella no estaba pel mateix que jo i que mai em correspondría, vaig optar per marxar d' aquest mon; pero vaig descobrir, que mai saps que passará demà, i que per tant no cal treure't l vida per temes relacionats am l' amor, la vida dpna moltes voltes, es tot un mon per descobrir.
    Nosé de quan deu ser aquest relat, ni si aquest comentari et servira d' alguna cosa!
    Si fos recent, i per tant encara ho estiguessis vivint, et deixo el meu mail, podràs preguntarme sempre vulguis, inclus parlar, timgues clar que en tot moment sabré que dirte!
    Un peto maca.

    blising-up@hotmail.com